NOVAK JE URADIO ONO ŠTO NIKO NIKAD PRE NJEGA NIJE! Ima po dve titule na svakom od četiri Gren slema! Rafa i Rodžer, NAKLONITE SE KRALJU...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAK JE URADIO ONO ŠTO NIKO NIKAD PRE NJEGA NIJE! Ima po dve titule na svakom od četiri Gren slema! Rafa i Rodžer, NAKLONITE SE KRALJU...

Svaka priča o tome ko je najbolji ikad sada je i definitivno gotova! Novak Đoković je uradio nešto što niko nikad pre njega nije! Ima po dve titule na svakom od četiri Gren slema

Mogu Rafa i Federer da se hvale sa 20 najvećih trofeja, ali to je u nedovoljno. Mogu samo da se NAKLONE KRALJU...

Srbin, ne zaboravite, ima i četiri Gren slema u nizu što je još u open eri uspeo da uradi samo legendarni Rod Lejver još davne 1969. što samo pokazuje koliko je teško uraditi, ono što je Đoković uradio. Nole je tek osmi igrač koji je u karijeri osvojio sva četiri najznačajnija teniska turnira, što ga po prirodi stvari stavlja u red najvećih.

Đoković je prvi i jedini igrač koji je osvojio svih devet turnira iz ATP Masters 1000 serije, jedini koji je bar dva puta osvajao sve masterse 1000.

Oborio je rekord Rodžera Federera po broju nedelja u kojima je bio "svetski broj 1", Novak je već na vrhu ATP liste 320 nedelja i ne vidi se kraj njegovoj vladavini.

Osvojio je sa Srbijom i Dejvis kup.

Kako Nole ove godine igra niko ne bi trebalo da bude iznenađen ako sada uzme i Vimbldon i US open i Olimpijske igre... Jer, fali mu olimpijsko zlato - ima "samo" bronzu iz Pekinga.

Osvajanjem Rolan Garosa Novak Đoković je ispisao nove stranice teniske istorije i to je činjenica koju zna čitav teniski svet.

Sada se postavlja pitanje šta dalje! Šta još može da uradi?!

Pa, naprimer da pusti i druge da nešto osvoje, on već sada može u penziju.

Samo, poznavajući njega, on je tek sad gladan pobeda i novih postignuća.

Komentari