NOVAK NIKAD NIJE BIO OVAKO PONIŽEN! Ljudi, da li ste vi normalni, RAFA JESTE FAVORIT NA GAROSU, ALI KVOTA NA NOVAKA JE BEZOBRAZLUK!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAK NIKAD NIJE BIO OVAKO PONIŽEN! Ljudi, da li ste vi normalni, RAFA JESTE FAVORIT NA GAROSU, ALI KVOTA NA NOVAKA JE BEZOBRAZLUK!

Takmičenje na drugom Gren slemu u sezoni počelo je danas u Parizu, dok Novak Đoković posle osvojenog "Beograd opena" izlazi na teren Rolan Garosa u utorak protiv Amerikanca Tenisa Sandgrena.

Iako je najbolji teniser sveta u sjajnoj formi na najsporijoj podlozi, što je i pokazao osvojivši turnir u rodnom gradu, kladionice su gotovo ubeđene da će pehar podići Rafael Nadal.

Kvota na novi trijumf "kralja šljake" je mizernih 1,80. Zanimljivo, veće su šanse date Rafi nego svim ostalim teniserima zajedno! Bukmejkeri su odredili koeficijent da Španac neće biti šampion Otvorenog prvenstva Francuske čak 2,10.

Sa druge strane, Nole je drugi na listi favorita, ali mu se daju mnogo manje šanse od najvećeg rivala sa Majorke. Kvota na Đokovića je 5,50, dok se iza Srbina nalazi se Stefanos Cicipas čiji se potencijalni trijumf plaća sa šest puta većom zaradu od uloga.

Interesantno je pogledati kvotu na Federera, koja je neverovatnih 70! Švajcarac, koji je samo jednom slavio u Bulonjskoj šumi, pa nije ni među TOP 10 favorita za titulu u Parizu.

Podsetimo, titulu brani Nadal koji je u prošlogodišnjem finalu savladao Đokovića sa 3:0 (po setovima 6:0, 6:2, 7:6).

SD

Komentari