NOVAK, RAFA I FEDERER SU ISTI, PROTIV NJIH NE MOŽE NIKO! Francuz Žo Vilfred Conga objasnio šta izdvaja “veliku trojku”!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOVAK, RAFA I FEDERER SU ISTI, PROTIV NJIH NE MOŽE NIKO! Francuz Žo Vilfred Conga objasnio šta izdvaja “veliku trojku”!

Francuski teniser Žo Vilfred Conga uporedio je Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera ustvrdivši da su oni potpuno isti, kao i da protiv njih teško ko može da igra.Štaviše, gotovo niko!

Francuz, koji je više puta u karijeri isticao da mu je "Đoković upropastio karijeru" (skor 17-6 za Novaka), rekao je da su mu članove "velike trojke" gotovo isti!

"Kakve su razlike između Novaka, Rafe i Rodžera? Meni su svi isti! Ne bih da krenemo u priču o talentu, jer šta je to uopšte? Rad i talenat, oni sve to imaju. Bez obzira na povrede, uvek se vraćaju jači", kaže Conga.

On dodaje I da je impresioniran još nekim kvalitetima velikih teniskih šampiona.

"Imaju tu sjajnu sposobnost da se uvek prilagode okolnostima. Uvek nalaze rešenja, ništa se od njih ne može sakriti. Posmatrajući stvari iz ovog ugla, bukvalno su isti. Na kraju, imaju različite, ali neverovatne fizičke sposobnosti. Rodžer ima eksplozivnost, Novak jedinstvenu fleksibilnost, a Rafa sve, brzinu, izdržljivost i snagu", zaključio je Conga.

Coga igra po 11. put na Rolan Garosu. Trenutno je na 85. Mestu, a 2019, posle silnih povredda i pehova, uspeo je da osvoji turnir Monpeljeu, a ima i polufinale u Marakešu.

Tewleks.info/B92.net

Komentari