NOVAK SE VAKCINISAO - OVO JE DOKAZ! DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO OTKRIO ĐOKOVIĆEV STATUS! Srbin se ne oglašava, njegov stav je poznat...

    Podeli
  • NOVAK SE VAKCINISAO - OVO JE DOKAZ! DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO OTKRIO ĐOKOVIĆEV STATUS! Srbin se ne oglašava, njegov stav je poznat...

Najbolji teniser sveta je ponovo u centru pažnje spekulacija, a ima onih koji veruju da su pronašli odgovore...

Jedna od glavnih tema u svetu tenisa u prethodnih mesec dana jeste održavanje Australijan opena i zahtevi u Australiji da teniseri na tom takmičenju mogu da učestvuju samo ukoliko su vakcinisani.

Zbog toga svetski mediji već odavno spekulišu da bi to mogao da bude problem za Novaka Đokovića, verujući da on nije vakcinisan, ali poslednje informacije probudile su spekulaciju da je najbolji teniser sveta ipak - vakcinisan.

Đoković je u prethodnih mesec dana u Australiji praktično jedini teniser koji se pominje u kontekstu nemogućnosti dolaska u Melburn, zbog trenutne obavezne vakcinacije za ulazak u saveznu državu Viktorija, u kojoj se njegov omiljeni grend slem održava.

Svetski broj jedan je do sada odbijao da istakne da li se jeste ili nije vakcinisao protiv korona virusa, ali na internetu su ponovo započele spekulacije da je moguće da je Đoković već vakcinisan.

Kao razlog za to navodi se to što je Đoković bez problema ušao u Francusku, iako je u nju došao iz Srbije, koja se trenutno nalazi na "crvenoj listi" francuskih vlasti.

Šta to zapravo znači?

Svi koji dolaze u Francusku iz Srbije, što jeste slučaj sa Đokovićem, ukoliko nisu vakcinisani, moraju da idu u obavezni 10-dnevni karantin po ulasku u zemlju, što se može jasno videti na zvaničnom sajtu francuskog ministarstva za inostrane poslove.

Đoković je u sredu stigao u Kan, na akademiju Patrika Muratoglua, gde se priprema za masters turnir u Parizu, koji počinje 1. novembra. Činjenica da nije morao u karantin, navela je mnoge da nagađuju da je Novak vakcinisan.

Na sajtu francuskog ministarstva se navodi i sledeće:

"Putnici koji nisu vakcinisani protiv Covid-19 ili se, prema francuskim pravilima, smatraju nevakcinisanim:

Svako putovanje u Francusku mora biti opravdano veoma jakim razlogom, koji mora da bude naveden u međunarodnoj potvrdi o putovanju koja mora da se da na uvid zajedno sa svom pratećom dokumentacijom prilikom ukrcavanja na let ili na graničnom prelazu."

Zbog toga ostaje nejasno koliko su spekulacije Novakovih fanova tačne, ali ovo nije prvi put da se za Đokovića nagađa da li se vakcinisao. Tokom njegovog boravka u SAD pred učešće na US openu, najbolji teniser sveta je bio gost "Summer Stage" festivala, a jedan od uslova za ulazak na taj događaj, bio je dokaz da ste vakcinisani.

Đokovićev stav je da ne želi da otkriva da li se vakcinisao, ali njegovi navijači očito sve više veruju u jedan ishod...

Mondo

Komentari