SANDGREN ZBOG NOVAKA BRUTALNO PROZVAO RAFU I EKPIPU! Žao mi je što nisam u Melburnu, odmah bi se povukao, ne bih ga igrao!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • SANDGREN ZBOG NOVAKA BRUTALNO PROZVAO RAFU I EKPIPU! Žao mi je što nisam u Melburnu, odmah bi se povukao, ne bih ga igrao!

Retki su teniseri koji su stali na stranu Novaka Đokovića.

Jedan od njih je Amerikanac Tenis Sandgren, koji je bio uz svetskog broja jedan sve vreme i slao poruke podrške, ali i pozivao na razum da Novak zaigra na Australijan openu.

Ponovo se oglasio putem Tvitera.

"Ako mislite da je tenis važniji od ovog pitanja. Ti si je*eni moron. Voleo bih da sam u Melburnu da bih mogao da se povučem sa turnira. Pretpostavljam da je solidarnost kul samo kada je u pitanju ček. Kada 'ikona slobodnog izbora' nije dobrodošla, stvari su poludele", napisao je Sandgren.

Američki teniser Džon Izner još jednom je pružio podršku najboljem igraču sveta, Novaku Đokoviću.

On je kao i Tenis Sandgren, bio jedan od onih koju su bezrezervno podržali Novaka u njegovoj borbi za dobijanju vize u Australiji.

Posle odluke suda da ga deportuju, Izner je još jednom istakao koliko ceni Novaka.

"Novak je oduvek bio i biće klasa. On je apsolutna legenda za mene, neko mo je dao tako mnogo milionima širom sveta. Ovo nije u redu", poručio je Izner.Đokoviću je oduzeta šansa da brani titulu na Australijan openu van terena, konačnom odlukom Federalnog suda u Kanberi.


Komentari