(VIDEO) KIRIJOS OPET PRAVIO DAR-MAR NA TERENU - zabavljao publiku, pitao ih gde da servira, doneo patike Cicipasu I POBEDIO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) KIRIJOS OPET PRAVIO DAR-MAR NA TERENU - zabavljao publiku, pitao ih gde da servira, doneo patike Cicipasu I POBEDIO!

Nik Kirijos je zaista uživao proteklih dana na turniru u Vašingtonu gde će igrati u finalu protiv Danila Medvedeva.

Australijanac je odgrao sjajno tokom cele nedelje, a čini se da je posebno bio raspoložen u meču sa Cicipasom u kojem je slavio sa 6:4, 3:6, 7:6 (7).

Osim što je pokazao koliko je zaista talentovan i da ne mora o njemu uvek da se priča u negativnom kontekstu, bio je i veoma zabavan, što se publici jako dopalo.

Posle pojedinih poena se pozdravljao sa publikom, tražeći od njih potvrdu da je odigrao dobar poen, a u jednom momentu, u pauzi između gemova, seo je na stolicu i zapevao nešto!

Na meč lopti je, kao i u polufinalu pitao jednu ženu gde da servira. Poslušao je i uspelo mu je da dobije poen.

Cicipas je tokom ovog turnira imao problema sa patikama, često ih je menjao, a u polufinalu sa Australijancem doživeo je i to da mu Kirijos donese patike koje je Stefanosov otac poslao sa tribina.

Kirijos mu se tom prilikom poklonio što je izazvalo opšti smeh na tribinama.

O tvinerima, servisu iz ruke i iskradanju na mrežu prilikom riterna, suviše je pričati, sve to je radio i silno se zabavljao. Publika je uživala, a on je ovoga puta uspeo da pobedi.

Još jedan dokaz da kad hoće, zaista može da bude i dobar igrač.

B92.net

Komentari