(VIDEO) MA TAKO JE MAJSTORE, GRMI, URLAJ, SLAVI... Arapin, teniski komentator, u transu zbog Novaka i pobede protiv Zvereva!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) MA TAKO JE MAJSTORE, GRMI, URLAJ, SLAVI... Arapin, teniski komentator, u transu zbog Novaka i pobede protiv Zvereva!

Novi uspeh našeg teniskog asa obradovao je mnoge, a naročito njegovog bivšeg kolegu iz belog sporta.

Kuvajćanin Adel Al-Šati nije bio neko veliko ime tenisa, u pojedinačnoj konkurenciji nije uspeo ni da uđe na ATP listu, a u nadmetanju dublova je pokušavao da se probije među 1.500 najboljih na svetu početkom 21. veka.

Ovaj 49-godišnjak je, međutim, širom Bliskog Istoka poznatiji kao TV komentator, a upravo on je na sjajan način izveštavao o meču Novak Đoković - Aleksander Zverev na Australijan openu.

I, kada je povređeni Đoković savladao Zvereva u emocijama nabijenom susretu, emocije je "pustio" i Al-Šati. Uostalom, poslušajte i sami:

"Vidi se da je čoveku baš stalo do tenisa. A i do Đokovića", komentarisali su pojedini ljubitelji "belog sporta" na društvenim mrežama, na kojima su mnogi rado delili snimak na kome se može videti poslednji Đokovićev poen protiv Nemca, a čuti Al-Šatijev komentar.

Blic

Komentari