VILANDER ODLEPIO ZBOG NOVAKA! TO ŠTO MOŽE ĐOKOVIĆ - NE MOGU NADAL I FEDERER! I on je najzad ukapirao - VALJDA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VILANDER ODLEPIO ZBOG NOVAKA! TO ŠTO MOŽE ĐOKOVIĆ - NE MOGU NADAL I FEDERER! I on je najzad ukapirao - VALJDA!

Novak Đoković je pobedio u finalu Rolan Garosa posle neviđenog preokreta. Stefanos Cicipas je vodio 2:0, međutim najbolji teniser sveta je još jednom pokazao da nikad ne smete da ga otpisujete tako da je na kraju slavio 3:2 za 19. grend slem uz koji se orilo "Bože pravde".

Navijači na "Šatrijeu" su bili u neverici šta je sposoban Đoković da uradi, ali nije mu to prvi put u karijeri, posebno ne na grend slemu, što je primetio i Mats Vilander.

Legendarni teniser koji je znao mnogo puta da "pecne" Đokovića, ovoga puta je bio oduševljen njegovim izdanjem u finalu Rolan Garosa i pošteno ga je nahvalio zbog tri seta u kojima je očitao lekciju mladom Grku.

Sada je stigao i na korak od Nadala i Federera, pa je o zgodna tema da se uporede sva trojica o kojima se vodi diskusija - ko je zaista najveći svih vremena?

"Ne razumem kako to Novak može...", odmahivao je Mats Vilander glavom i čudio se kako je Novak Đoković bio toliko miran u trenucima kada je gubio, ali i nakon poslednjeg poena kojim je srušio svog rivala u Parizu.

"E, zato je Novak drugačiji od Nadala i Federera, on uvek može da prebaci u narednu brzinu i prepusti se tome, bez nekog straha", objasnio je razliku Vilander.

Svesni su svi da sada dolaze turniri na kojima Đoković godinama gospodari.

"Dolazimo u deo sezone gde će Novak biti favorit. To su Vimbldon i US Open, deluje i dalje mlado i strašno dobro i motivisano Novak deluje kao da misli sada samo na Vimbldon i delovao je neverovatno opušteno na kraju", zaključio je Vilander.

Mondo

Komentari