RUBLJOV ZNA NEŠTO ŠTO MI U SRBIJI... NOVAK NEĆE IGRATI U MELBURNU, RAFA SIGURNO DOLAZI! Đoković igra poker sa AO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • RUBLJOV ZNA NEŠTO ŠTO MI U SRBIJI... NOVAK NEĆE IGRATI U MELBURNU, RAFA SIGURNO DOLAZI! Đoković igra poker sa AO!

Vest da Novak Đoković neće učestvovati na ATP Kupu odjeknula je svetom i probudila bojazan po pitanju učešća najboljeg tenisera sveta na Australijan openu, mastersu koji je osvajao rektordnih devet puta.

Srpski teniser pred početak nove sezone u centru je pažnje zbog činjenice da nije javno izneo stav po pitanju vakcinacije, dok u Australiji vladaju vrlo rigorozne zdravstvene mere usled pandemije virusa korona.

Izostanak Đokoviča sa prvog turnira u 2022. godini izazvao je brojne reakcije, a svoje gledište za Eurosport je izneo Andrej Rubljov.

"Koliko sam razumeo iz onoga što sam pročitao, oni (organizatori Australijan opena) ne računaju na njega. Ovo je kao poker meč, čekamo da vidimo ko će prvi da popusti. Deluje mi da Novak jednostavno neće otići na Australijan open. Deluje da će Nadal igrati. Ali, ako Novak ne bude igrao, biće čudno. Pošto onda sledi američka turneja, gde takođe moraju svi da budu vakcinisani", rekao je Rus.

Rubljov je potom izneo stav po pitanju vakcine.

"Vakcinacija je jako bitna i moraju svi da se vakcinišu. Ipak, mislim da treba da postoji i izbor. Ako neko neće da se vakciniše i želi da ostane kod kuće, to je njegova odluka", zaključio je peti teniser sveta.

Mozzartsport

Komentari