AJNTRAHT NUDI KOSTIĆU DA GA PENZIONIOŠE, MOŽE LI JUVE TO SPREČITI! Srbin ima rok do kada mora da prelomi!

    foto: FSS
    Podeli
  • AJNTRAHT NUDI KOSTIĆU DA GA PENZIONIOŠE, MOŽE LI JUVE TO SPREČITI! Srbin ima rok do kada mora da prelomi!

Srpski reprezentativac Filip Kostić nalazi se na slatkim mukama. Dok u dresu Srbije privodi kraju izuzetno napornu sezonu, njegovim agentima gotovo svakodnevno stižu uslovi pod kojima su potencijalni poslodavci spremni da ga angažuju od naredne takmičarske godine.

U jednom trenutku delovalo je da će najbolji igrač Lige Evrope u sezoni za nama od leta nositi crno-beli dres Juventusa. Italijanski mediji danima su pisali o dogovorenom transferu, međutim „stara dama“ je odlučila da ceo posao stavi na čekanje kako bi pre toga pokušali da završe potpis Anhela Di Marije.

Taj potez bi, međutim, mogao skupo da košta torinskog velikana. Kako piše „Bild“, Ajntraht je krenuo u totalnu ofanzivu na Srbina kojem su ponudili „ugovor o penzionisanju“ kako bi ga ubedili da produži saradnju sa klubom kojeg je predvodio do osvajanja Lige Evrope i mesta u Ligi šampiona naredne sezone.

Ugledni nemački list je došao do saznanja da je klub iz Frankfurta pred Kostića stavio ugovor do 2026. godine s povećanjem plate na četiri miliona evra godišnje, u odnosu na dosadašnjih 2.5 miliona.

Ipak, nemački bundesligaš nije spreman da čeka beskonačno na Srbinov odgovor, pa „Bild“ ističe da bi konačna odluka oko saradnje Kostića i Ajntrahta trebalo da bude poznata veoma brzo, možda već u narednih nekoliko dana.

24sedam

Komentari