BOMBA IZ REALA, JOVIĆ NIJE NA PRODAJU, ANČELOTI RAČUNA NA SRBINA! Ovome se niko nije nadao, pa ni sam Luka...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOMBA IZ REALA, JOVIĆ NIJE NA PRODAJU, ANČELOTI RAČUNA NA SRBINA! Ovome se niko nije nadao, pa ni sam Luka...

Iako se danima spekulisalo o mogućem prelasku Luke Jovića u Inter iz Milana, od toga definitivno neće biti ništa!

Naime, posle razgovora Karla Anćelotija i napadača Orlova, trener Reala odlučio je da pruži novu šansu bivšem igraču Zvezde i Benfike.

Prema pisanju "Asa", italijanski stručnjak ima veoma jasnu sliku kada je u pitanju glavna zamena neprikosnovenom kapitenu Karimu Benzemi, a to je upravo srpski reprezentativac.

Anćeloti je prošao kompletne pripreme sa Madriđanima i uverio se u mogućnosti Srbina, pa je rešio da Luka ostane u Realu. Italijan je ubeđen da Jović ima kvalitet da podigne nivo efikasnosti, kao i da može da vrati stari sjaj kakav je imao svojevremeno u Ajntrahtu, pre dolaska na "Bernabeu" u transferu vrednom 60.000.000 evra.

Španski medij dalje navodi da Jović nije uspeo da se prilagodi u Madridu, da je imao i brojne ispade van terena, naročito tokom izbijanja pandemije korona virusa, kada je kršio policijski čas u Srbiji i upao u probleme sa zakonom.

I pored toga, Anćeloti veruje da može da ponovo ima "starog Jovića", pa je lično porazgovarao sa Lukom, kako bi mu ulio neophodno samopouzdanje, koje je potpuno izgubio tokom dirigovanja Zinedina Zidana sa trenerske klupe Reala.

Istovremeno, Karlito je popričao i sa Marijanom Dijazom, poručivši mu da na njega neće preterano računati ove sezone, kao i da bi za Brazilca bilo najbolje da prihvati neku od ponuda ako budu došle za njega do kraja prelaznog roka i promeni sredinu.

Komentari