(FOTO) MODRIĆA U REALU MENJA SMS, TRANSFER BOMBA! FLORENTINO PEREZ PRELOMIO, moraće da iskešita 100 miliona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) MODRIĆA U REALU MENJA SMS, TRANSFER BOMBA! FLORENTINO PEREZ PRELOMIO, moraće da iskešita 100 miliona!

Prvi čovek Reala Florentino Perez je definitivno prelomio, Luki Modriću je isteklo vreme na "Santijago Bernabeuu", a njegova projektovana zamena je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić.

Tako barem tvrdi španski list "Don Balon", koji piše da "Kraljevski klub" neće ponuditi produžetak saradnje iskusnom hrvatskom reprezentativcu i da čelnici Madriđana već razmatraju potencijalne zamene za kreativnog vezistu.

Don Balon" dalje navodi da Perez u glavi već ima ime Modrićevog naslednika, a to je reprezentativac "Orlova" iz redova Lacija, koji je već neko vreme pod okom Realovih skauta.

Ipak, na putu od želje ka realizaciji posla stoji jedna "sitnica". Sergej s rimskim klubom ima ugovor do 2024. godine, a poznato je da je prvi čovek Lacija Klaudio Lotito u prošlosti za Sergeja odbijao ponude od 100 miliona evra.

Ostaje da se vidi, ukoliko se saznanja "Don Balona" ispostave kao tačna, koliko će Perez morati da "zavuče ruku u kasu" kako bi izdejstvovao dolazak Milinković Savića na "Bernabeu".

SD

Komentari