JOVIĆ U JUNU TREBA DA TRAŽI DA ODE, KO ŠIŠA REAL, OD DVANAEST GODINA, BILI SU PRVACI ŠPANIJE SAMO JEDNOM! Brutalana po(u)ruka zvezdine legende!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOVIĆ U JUNU TREBA DA TRAŽI DA ODE, KO ŠIŠA REAL, OD DVANAEST GODINA, BILI SU PRVACI ŠPANIJE SAMO JEDNOM! Brutalana po(u)ruka zvezdine legende!

Pančev je u intervjuu za 'BBC' kritički govorio o okršaju Zvezde i Partizana u kom nije bilo golova, ali ni previše uzbuđenja na terenu 'Marakane'.

- Može utakmica da bude tvrda i to nije sporno, ali ovde je nedostajalo maštovitosti i akcije, a meč je bio izuzetno tvrd, oštar, napet, sa negativnom atmosferom kod igrača. Smatram da je Zvezda bila za nijansu bolja, imala nekoliko šansi za gol, dok sam od Save Miloševića očekivao da malo više rizikuje - ispalo je da je Partizan odigrao kukavički - rekao je Pančev.

On se osvrnuo i na Luku Jovića, odnosno, njegov status i učinak u dresu Real Madrida.

- On ima 21 godinu i tek treba da gradi karijeru, a ja sam deset godina imao karijeru u Jugoslaviji - mogao sam sebi da dozvolim da im kažem da idu bestraga i da se posvađam, da budem inatljiv i drčan. Ako mu se ne promeni situacija, on u junu treba da traži da ode da igra - treba da misli o sebi jer ko šiša Real, od dvanaest godina, bili su prvaci Španije samo jednom - poručio je Pančev.

Hotsport

Komentari