JUVENTUS POKRENUO AKCIJU "VLAHOVIĆ"! Stara dama ispod žita, tajnim kanalima lovi Srbina, ŠTA ĆE NA OVO REĆI VIOLA!

    foto: FSS
    Podeli
  • JUVENTUS POKRENUO AKCIJU "VLAHOVIĆ"! Stara dama ispod žita, tajnim kanalima lovi Srbina, ŠTA ĆE NA OVO REĆI VIOLA!

Mladi srpski napadač Dušan Vlahović trenutno živi san svakog klinca koji potrči za loptom na terenima širom Srbije. Sa „orlovima“ je izborio učešće na Mundijalu, spektakularnom pobedom u Lisabonu protiv Portugala (2:1), dok se na klupskom nivou najveći evropski klubovi otimaju za njega.

I dok nekadašnji đak Partizana, navodno, nema dilemu gde bi nastavio karijeru, pošto je definitivno odbio da produži ugovor s Fjorentinom, gazda „viole“ Roko Komiso, u ovom trenutku, nema nameru da jednog od najtalentovanijih napadača Evrope prodaje nacionalnim konkurentima, tačnije Juventusu.

Ipak, „stara dama“ nema nameru da se preda bez lavovske borbe. U Torinu su Vlahovića označili kao prioritet svih prioriteta u predstojeća dva prelazna roka i na sve načine pokušavaju da dođu do njegovog potpisa.

Tako „Gazata delo sport“ donosi informaciju da je Juve „tajnim kanalima“ krenuo po potpis Dušana Vlahovića. I to veoma intenzivno i direktno. Kako piše ugledni italijanski list, gazda „bjankonera“ Andrea Anjeli poslednjih dana intenzivno je u pregovorima sa Vlahovićevim zastupnikom Darkom Ristićem, koji sa svojim saradnicima mesecima unazad kontaktira sa čelnicima najvećih i najbogatijih kontinentalnih klubova.

Ipak, dogovora ni sa jednom stranom još nema. Januar se bliži, Fjorentina bi najradije već na zimu potpisala rastanak sa mladim srpskim napadačem, ali, prema saznanjima italijanskih medija prethodnih nedelja, Vlahović je „odjavio“ Arsenal, dok Mančester siti i madirdski Atletiko, navodno, više nisu zainteresovani za Srbina.

Da li ih je odbila cena koju je zacrtao Komiso ili Vlahovićeva potraživanja (ugovor na šest miliona evra po sezoni), tek Juventusove šanse iz dana u dan rastu i, barem u ovom trenutku, jedinog pravog konkurenta ima u Totenhemu, dok svoju priliku iz prikrajka vreba i PSŽ.

24sedam

Komentari