MOMAK, ŠEKIJEV SI UNUK I IGRAŠ ZA ŠVAJCARSKU! Prevaspate će te Mitrogol u Fulamu, bar se nadamo!

    foto: Tviter/Printskrin
    Podeli
  • MOMAK, ŠEKIJEV SI UNUK I IGRAŠ ZA ŠVAJCARSKU! Prevaspate će te Mitrogol u Fulamu, bar se nadamo!

Novopečeni premijerligaš Fulam objavio je kako se njihovoj mladoj ekipi pridružio Kristian Šekularac, član švajcarske U19 reprezentacije i doskorašnji fudbaler Juventusa. Šekularac se tako vratio u svoj rodni grad, budući da je rođen u Londonu, a uz švajcarsko ima i englesko državljanstvo.

Šekularac je rođen u decembru 2003. godine u glavnom gradu Engleske, ali se sa porodicom ubrzo preselio u Švajcarsku, gde je i odrastao. On je unuk Mirka Šekularca, rođenog brata legendarnog Dragoslava Šekularca.

Dragoslav Šekularac rođen je u Štipu 8. novembra 1937. godine, i svojim golovima i igrama u Zvezdinom dresu zaslužio je da se nađe u najužem izboru najboljeg igrača beogradskog kluba svih vremena. Na 375 mečeva za naš klub postigao je 119 golova, osvojio titulu prvaka i jedan kup. A kao trener crveno-belih u sezoni 1989/1990. osvojio je duplu krunu stvorivši tim koji je već naredne godine osvojio Kup šampiona i Interkontinentalni kup. "Kralj driblinga" je druga Zvezdina zvezda, iza Rajka Mitića. Bio je reprezentativac kada je Jugoslavija bila olimpijski pobednik, četvrta u svetu i druga u Evropi.

Novosti

Komentari