PONEDELJAK JE DAN "D"! ČAK 10 ZVEZDA ČEKA TRANSFER U MINUT DO 12! Biće to najluđih 48 sati prelaznog roka...

    foto: Pixabay
    Podeli
  • PONEDELJAK JE DAN "D"! ČAK 10 ZVEZDA ČEKA TRANSFER U MINUT DO 12! Biće to najluđih 48 sati prelaznog roka...

Tokom vikenda, a naročito u ponedeljak, očekuje nas prava ludnica na transfer pijaci.

Do sada je najveća zimska bomba definitivno Dušan Vlahović, koji je zadužio Ronaldovu "sedmicu" u Juventusu, a u nastavku izdvajamo top 10 igrača koji pod hitno žele i verovatno će promeniti klub.

Pjer-Emerik Obamejang

Malo ko je mogao letos da pomisli da će Mikel Arteta tako precrtati kapitena. Gabonac je prekršio disciplinu i ozbiljno se zamerio Špancu i sada je na transfer listi. On trenutno bira između Barselone i Juventusa i vrlo je moguće da završi na pozajmici u jednom od ta dva kluba. Juve traži zamenu za Kjezu, a Barsa za Fatija, koji će pauzirati preko dva meseca. Navodno je Obamejang trenutno bliži Barsi, ali za to je kriv upravo Juventus, koji ne pušta Moratu.

Osman Dembele

Dolaskom Adame Traorea postalo je jasno da Barsa ne računa na njegov potpis. Dembele na leto postaje slobodan, ali je sada spreman da ipak napusti klub, svestan da će ostatak sezone provesti na tribini. Ćavi mu je pripretio neigranjem, podržao je stav kluba, pa Dembele sada razmatra opcije. Izgleda da bira samo između dva kluba, Čelsija i Mančester Junajteda, ali je u igri i PSŽ. Problem su Dembeleovi ogromni zahtevi. Ipak, još uvek nije isključeno da napusti Barsu do 31. u ponoć.

Aron Remzi

Juventus već neko vreme pokušava da se odrekne Velšanina, ali to ne ide tako lako zbog njegove ogromne plate. Velšanin ima ponudu Barnlija, kojom baš i nije oduševljen, pa ostaje da vidimo da li će se nešto promeniti.

Đovani Lo Selso, Dele Ali, Ndombele

Trio nije po ukusu Antonija Kontea, a svi znamo šta to znači. Mogu svi zajedno u jedan pasus, jer su pitanju igrači Totenhema i svi imaju dobre ponude. Lo Selso bira između Liona i Viljareala, realnija je pozajmica do 31. u ponoć. Dele Ali je najčešće povezivan sa Njukaslom, mada je pominjao i Sautempton. Ndombele je ozbiljna meta Pari Sen Žermena, koji je najrealnija opcija, ali je u igri i Valensija. Gotovo sigurno je da će sva trojica napustiti Totenhem do kraja prelaznog roka.

Dejan Kuluševski

Ovo je povezano na neki način sa Totenhemom, jer Konte po svaku cenu želi krilnog igrača. Barsa mu je ukrala Adamu Traorea, Liverpul mu krade Luisa Dijaza, tako da je ostao Kuluševski. Problem je u tome što Juve zahteva obavezan otkup, na šta malo ko želi da prihvati u ovom trenutku. Ipak, izvesno je da će Šveđanin napustiti Torino.

Džesi Lingard

Englez nije u planovima Ralfa Rangnika, a na leto mu ističe ugovor, pa je to malo zakomplikovalo situaciju. Junajted želi obeštećenje i prodaju, pozajmica nije logična kada je od juna slobodan. Takođe se pominjao Njukasl, ali i nekoliko drugih premijerligaša.

Doni van de Bek

Holanđanin takođe nije u prvom planu Junajteda, a najbliži je pozajmici u redove Kristal Palasa. Drugi klubovi se ni ne pominju, a engleski mediji pišu da je posao 90% završen.

Luis Dijaz

Liverpul je odjednom ušao u trku za Kolumbijca i praktično zatvorio priču. Totenhem je prvi poslao ponudu, a onda se umešao Liverpul sa nešto većom i Porto je spreman da je prihvati, čim pronađe zamenu. Verovatno je Jirgen Klop planirao njega za leto, a kada je Totenhem ozbiljno zagrizao, shvatio je da mora i on brže da reaguje. Cena transfera bi trebalo da bude 40 miliona evra + 25 u bonusima.

Sportske.net

Komentari