PSŽ KREĆE U REKONSTRUKCIJU TIMA?! ODLAZE MBAPE, KAVANI, SILVA, TUHEL...Stižu Kulibali, DeŠi, Kurtoa…LIDER EKIPE ĆE BITI NEJMAR?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PSŽ KREĆE U REKONSTRUKCIJU TIMA?! ODLAZE MBAPE, KAVANI, SILVA, TUHEL...Stižu Kulibali, DeŠi, Kurtoa…LIDER EKIPE ĆE BITI NEJMAR?!

"Francuski fudbal" tvrdi da PSŽ ozbiljno razmišlja o prodaji Mbapea ovog leta. On nema nameru da produži ugovor i iako katarski vlasnici ne odustaju od pregovora, direktor Leonardo veruje da od prodaje treba izvući maksimum.

Jedini igrač koga bi prihvatio u ponudi Reala koji je i jedini tim koji može da priušti najtalentovanijeg na svetu je golman Kurtoa.

To nije iznenađenje, Navas je već veteran i brani solidno, ali PSŽ želi rešenje za duži period. Za Donarumu misle da je preskup, De Hea ne brani dobro već duže vreme, želeli su i Šćešnog, ali je Poljak produžio ugovor sa Juventusom.

Mbape, ako bude otišao biće samo jedan od igrača koji napuštaju klub. Kavani je drugi, njemu ističe ugovor, i dalje čeka dogovor sa Atletikom, ili eventualno odlazak kod Bekama u Majami, a posle osam godina odlazi i Tijago Silva.

Da li u Milan videćemo, tek brazilski štoper će biti slobodan igrač na kraju sezone, nije mu ponuđen ugovor.

Koga još želi Leonardo. Kulibalija iz Napolija pre svega, zatim De Šilja iz Juventusa, a rado bi otkupio Ikardija i menjao ga za Pjanića.

To bi otvorilo mnoga pitanja u napadu, PSŽ je spreman na promene, ne samo da će nov biti i trener (kandidati su Alegri, Sari i Inzagi), već će i napad biti značajno promenjen.

Ono što treba reći je da su ovo sve kombinacije o kojima se razmišlja, da neće pustiti Nejmara, ali i da ako Real ne ponudi recimo 250 miliona i Kurtou, od dogovora nema ništa...

Sportske.net

Komentari