PSŽ NE STAJE, LEONARDO SPREMIO ČETIRI ATOMSKA POJAČANJA! Ima i alternetive ako neko od njih kaže NE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PSŽ NE STAJE, LEONARDO SPREMIO ČETIRI ATOMSKA POJAČANJA! Ima i alternetive ako neko od njih kaže NE!

Pari Sen Žermen se neće zaustaviti, Hakimi, Ramos, Donaruma, Vajnaldum, u stvari oni su utrošili novac za obeštećenje samo za Marokanca.

Na Leonardovoji listi su još najmanje četiri pojačanja i to ako Mbape ne ode. Naime, Falji Ramadani je bio u Parizu, razgovarao je o prelasku Kalidu Kulibalija u Pariz. Ranije je Senegalac želeo u PL, sada pristaje da dođe u Francusku, videćemo koliko će biti obeštećenje, svakako ne 120 miliona koliko je svojevremeno pominjao DeLaurentis, ali bi Italijani mogli da traže polovinu od toga.

U veznom redu, zna se, prva meta je Pogba koji neće koštati više od 50-60 miliona, narednog leta mu ističe ugovor. Kao alternative navode se jeftiniji Auar ili Pjanić koji je dugo bio želja "Svetaca".

U napadu, i sa i bez Ronalda (najverovatnije su odustali od Portugalca) u klubu žele da se oslobode Ikardija i vrate Keana, Maurito bi mogao u Romu. Uz to, na izlaznoj listi su Rafinja i Paredes, ali imaju ugovore i odlična primanja pa će biti teško oterati ih iz grada svetlosti.

Leonardo i dalje pokušava da dovede Tea Ernandeza iz Milana, to deluje kao nemoguća misija, ali ako ponudi koliko i za Hakimija, plus doda nekog igrača, moglo bi se desiti da Maldini razmisli.

Dakle, Ernandez, Kulibali, Pogba, Kean, to bi bio idealan scenario, u pozadini kao alternative, Auar, Pjanić, bivši desni bek Orije...

Sve u svemu, u francuskim medijima tvrde da mogu da potroše još više od 200 miliona, a sigurno da bi to bilo dovoljno za najmanje četiri igrača sa spiska...

Sportske.net

Komentari