REAL KRENUO U REKONSTRUKCIJU TIMA, SERGEJ PRVA META! Posle šamara od Čelsija, kraljevski klub odmah reagovao! SMS IMA PONUDU I OD INTERA!

    foto: Fotoiluszracija/Printskrin
    Podeli
  • REAL KRENUO U REKONSTRUKCIJU TIMA, SERGEJ PRVA META! Posle šamara od Čelsija, kraljevski klub odmah reagovao! SMS IMA PONUDU I OD INTERA!

Sergej Milinković Savić će biti jedna od centralnih figura predstojećeg prelaznog roka. Sve je izvesnije da će srpski reprezentativac ovog leta napustiti Lacio, iako ima ugovor do 2024. godine.

Prvi čovek Lacijala odavno je zarezao "stotku", ali za sada na stolu ima dve ponude od 80 miliona evra. Interovu ponudu izjednačio je madridski Real, Sergejev klub dečačkih snova.

Bliži se leto i nema sumnje da će momak koji je postigao osam prvenstvenih golova, a uz Ruslana Malinovskog iz Atalante i najbolji paker Serije A sa deset asistencija biti jedna od centralnih tema predstojećeg prelaznog roka.

Interesenti za srpskog reprezentativca se nadaju da Lacio neće izboriti plasman u Ligu šampiona koji bi učvrstio klupske finansije i dozvolio Lotitu da još pohlepnije pregovara.

Novosti

Komentari