TO KOD IBRE NE MOŽE! VAN DER MEJDE OTKRIO DA GA JE ZLATAN PREBIO! Iz šale sam ga poljubio u usta, a onda sam popio batine!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TO KOD IBRE NE MOŽE! VAN DER MEJDE OTKRIO DA GA JE ZLATAN PREBIO! Iz šale sam ga poljubio u usta, a onda sam popio batine!

Zlatan Ibrahimović i Endi van der Mejde bili su saigrači u Ajaksu od 2001. do 2004. Obojici se predviđala velika karijera, no kod Van der Mejdea je negde zapelo.

Prešao je u Inter i tamo se nije snašao. Pokušao je u Evertonu i PSV-u nakon “Meace”, međutim, zbog neprofesionalnog odnosa prema fudbalu nije ostvario svoj puni potencijal.

Zlatan, sa druge strane, dominira i u 40. godini u Milanu, a iza njega je impresivna karijera protkana brojnim trofejima i rekordima.

Van der Mejde se u jednoj holandskojj emisiji prisetio vremena sa Zlatanom u Amsterdamu.

– Sedeo sam pored Zlatana u autobusu dok smo bili u Ajaksu. Jednom sam ga, dok je spavao, poljubio u usta. Nekoliko sekundi kasnije me je zasuo udarcima – kroz smeh je ispričao 41-godišnji Holanđanin.

Van der Mejde je tokom boravka u Evertonu pao u depresiju usled privatnih problema, ali i alkoholizma. Karijeru je završio 2012.

Objektiv

Komentari