(VIDEO) I ROMA OČITALA LEKCIJU REALU! KOLAROV STRELAC, JOVIĆ SE ISPROMAŠIVAO! Madriđani pali posle penal serije!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) I ROMA OČITALA LEKCIJU REALU! KOLAROV STRELAC, JOVIĆ SE ISPROMAŠIVAO! Madriđani pali posle penal serije!

Fudbaleri Rome savladali su Real Madrid posle penal serije u utakmici koja je odigrana u okviru priprema za predstojeću sezonu. Rezultat u regularnom toku je bio 2:2, a srpski reprezentativci Luka Jović i Aleksandar Kolarov su nastupili na meču. Levi bek Vučice je odigrao čitav meč, a bio je precizan sa bele tačke u penal seriji, dok je napadač Madriđana odigrao drugo poluvreme, ali se nije upisao u strelce. Meč se igrao u Rimu, na stadionu Olimpiko.

Svi golovi u regularnom delu su pali u prvom poluvremenu, a Real je dva puta bio u vođstvu. Prvi gol na utakmici je postigao Marselo u 16. minutu, a prvo izjednačenje Romi doneo je Dijego Peroti u 34. Pet minuta kasnije su Madriđani ponovo došli do prednosti zahvaljujući Kazemiru, ali već u sledećem napadu je gol za Vučicu postigao Edin Džeko.

Na početku drugog poluvremena je Luka Jović ušao u igru i na terenu je proveo 45 minuta. Nažalost, reprezentativac Srbije nije uspeo da postigne gol, a imao je dve izgledne prilike. Ipak, u oba navrata je kao pobednik izašao golman Rome Pau Lopez.

SD/Teleks.info

Komentari