VILIJAN U JUVENTUSU, RONALDO ĆE DOBITI POJAČANJE KOJE JE DUGO ČEKAO! Brazilac prelomio, neće produžiti ugovor sa Čelsijem!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VILIJAN U JUVENTUSU, RONALDO ĆE DOBITI POJAČANJE KOJE JE DUGO ČEKAO! Brazilac prelomio, neće produžiti ugovor sa Čelsijem!

Brazilski reprezentativac Vilijan neće sigurno produžiti ugovor sa Čelsijem i u letnjem prelaznom roku napustiće Stamford Bridž.

Vilijanu na kraju sezone ističe ugovor sa Plavcima i ne pomišlja da ga nastavi, a kao prvi kandidat za njegovo dovođenje pominje se šampion Italije Juventus!

Marina Granovskaja ne želi da Brazilcu (31) ponudi ugovor na još tri godine, iako menadžer Frenk Lampard ima suprotno mišljenje, pa postoji velika mogućnost da iskusni vezista od leta obuče crno-beli dres.

Fabio Paratići je već stupio u kontakt sa Vilijanovim agentom, a konkurenciji Staroj dami prave londonski rivali Arsenal, Totenhem i šampion Bundeslige Bajern iz Minhena.

Podsetimo, Vilijan je došao u Čelsi u leto 2013. godine iz Anžija za 35.000.000 evra. U tom periodu je upisao 329 mečeva za Plavce i po 59 puta bio strelac i asistirao kod golova bivšeg šampiona Premijer lige.

SD

Komentari