VLAHOVIĆ I MILENKOVIĆ DIGLI UZBUNU U FIRENCI! Nikola je već viđen u Premijer ligi, šta će odlučiti Dušan! U Violu stiže Nastasić?!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ I MILENKOVIĆ DIGLI UZBUNU U FIRENCI! Nikola je već viđen u Premijer ligi, šta će odlučiti Dušan! U Violu stiže Nastasić?!

Dvojica srpskih reprezentativaca se verovatno ove godine razdvajaju posle godina igranja za Partizan i Fjorentinu

Srbi su tema broj jedan u Firenci. Dušan Vlahović i Nikola Milenković još nisu napustili Fjorentinu, a još ne postoji ni jasan signal koji bi ukazao da će u njoj ostati i nakon što se završi letnji prelazni rok.

Međutim lokalni dnevnik “La Nacione” piše u današnjem broju da je Dušan Vlahović posle početnih spekulacija da će karijeru nastaviti u Totenhemu, sve bliži odluci da prihvati ponudu uprave kluba i stavi potpis na produžetak saradnje.

– Srbin je uprkos najvama sa tržišta Premijer lige i brojnim glasinama sve bliži obavavljanju ugovora. On je uspeo da sve to ostavi po strani i da na pripremama pokaže liderstvo i harizmu. sa svojim osam golova on je najbolji strelac, a neće se završiti na ovom broju – piše dnevnik iz Firence.

Nikola Milenković izgleda ne razmišlja o ostanku u Fjorentini. On je prema pisanju italijanske štampe sve bliži selidbi u Vest Hem, dok će njegovo mesto u odbrani popuniti Matija Nastasić.

Iskusni štoper započeo je svoju internacionalnu karijeru kao igrač Fjorentine, odakle se kasnije preselio u Mančester siti. Kako pišu Italijani, oba transfera zvršava Falji Ramadani.

24sedam

Komentari