VLAHOVIĆ JE BRUTALAN ASISTENT, NE SAMO GOL MAŠINA! Stara dama" se mučila, a onda su Srbin i Španac uzeli "stvar u svoje ruke"!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • VLAHOVIĆ JE BRUTALAN ASISTENT, NE SAMO GOL MAŠINA! Stara dama" se mučila, a onda su Srbin i Španac uzeli "stvar u svoje ruke"!

Bila je ovo jedna od najgorih utakmica Juventusa ove sezone, ali su svejedno uspeli da osvoje nova tri boda. I ponovo je važan u tome bio Dušan Vlahović!

Uspeo je Juventus da se učvrsti novom pobedom na četvrtom mestu Serije A, ali čini se da će ovaj susret svi želeti da zaborave. Mučili su se "bjankoneri" protiv novog člana Serije A, čak morali i da strepe pred šansama gostiju.

Ipak, uspeli su da pobede pogotkom Alvara Morate u akciji u kojoj je važan bio i Dušan Vlahović.

Srpski golgeter večeras nije mogao da pronađe put do mreže Specije, u drugom poluvremenu njegova ekipa retko da je uopšte i napadala, što je bilo naročito začuđujuće. No, svoj doprinos je dao.

Vlahović je u tom 21. minutu primio loptu posle brzog napada Juventusa, prosledio je Lokateliju, a ovaj odmah Alvaru Morati, koji uspeva da zatrese mreže za vođstvo "stare dame":

Ispostavilo se da je to bio jedini gol Juventusa na meču u kojem u drugom poluvremenu nisu ni šutnuli u okvir gola Specije. Za to vreme, gosti su imali četiri šuta u okvir gola, nekoliko opasnih šansi, ali nisu uspeli da kazne slabu partiju Juventusa.

Evo kako sada izgleda tabela Serije A - Juventus se primakao vodećem trojcu, možda bi mogli i da se umešaju u trku za titulu, ali deluje da će to ipak biti težak zadatak.

Mondo

Komentari