PARTIZAN ČEKA PAKAO U LIGI KONFERENCIJA! OD SVIH PROTIVNIKA MORALI SU BAŠ RUSI! Crno-beli su bolji, samo da to dokažu na terenu!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • PARTIZAN ČEKA PAKAO U LIGI KONFERENCIJA! OD SVIH PROTIVNIKA MORALI SU BAŠ RUSI! Crno-beli su bolji, samo da to dokažu na terenu!

Nije lako, ali je izvodljivo. Partizan će, ipak, morati da se pomuči da bi se našao u plej-ofu kvalifikacija za plasman u Ligu konferencija.

Žreb trećeg kola kvalifikacija obavljen u Nionu doneo je crno-belima atraktivnog protivnika. Ukoliko Beograđani prebrode prepreku zvanu Dunajska Streda, u šta veruju svi u Humskoj, igraće s pobednikom dvomeča Soču (Rusija) – Kešla (Azerbejdđan). Ima čemu da se nada četa trenera Aleksandra Stanojevića.

Partizan je bio nosilac u žrebu za treće kolo, a potencijalni protivnici bili su mu još boji iz duela oči KuPS (Finska) – Vorskla (Ukrajina), Petrokub (Moldavija) – Sivas (Turska) i Ararat (Jermenija) – Slask (Poljska). Svakako da bi najbolje bilo da su dobilifinskog ili ukrajinskog predstavnika.

Soči je Premijer ligu Rusije završio na petom mestom, što dovoljno govori o snazi tima. Svakako da je pred crno-belima veliko iskušenje.

Mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija igraju se 5. i 12. avgusta. Tri dana pre prvog duela biće žrebani parovi plej-ofa.

Komentari