(VIDEO) BRAVO PARTIZANE, TAKO SE IGRA! Crno-beli u grupnoj fazi Lige Evrope! U SRBIJI SE IGRA DOBAR FUDABL, čeka nas vrela jesen!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) BRAVO PARTIZANE, TAKO SE IGRA! Crno-beli u grupnoj fazi Lige Evrope! U SRBIJI SE IGRA DOBAR FUDABL, čeka nas vrela jesen!

Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope, pošto su večeras u revanš meču plej-ofa odigrali nerešeno 1:1 (0:0) protiv norveškog Moldea.

Crno-beli su ukupnim rezultatom 3:2 izborili evropsku jesen, a junak je bio Nemanja Miletić koji je u 80. minutu izjednačio i postigao gol vredan LE.

Partizan je u Molde došao sa prednošću od 2:1, odigrao je dobro prvo poluvreme, u kome je imao nekoliko prilika.

Domaćin je u 72. minuti poveo preko Džejmsa, a nada da će jesen provesti u Evropi trajala je samo osam minuta.

Tošić je centrirao iz kornera, a Miletić je skočio i savladao golmana Graninksa.

Do kraja meča je Ognjen Ožegović imao dve dobre šanse za crno-bele, ali se jednom okliznuo u prelomnom momentu, a drugi put bio zamalo neprecizan.

Uostalom, to nije ni bitno! Partizan je u Ligi Evrope! Sada je vreme za slavlje.

Golman Partizana Vladimir Stojković, rekao je odmah posle meča da je ovo veliki uspeh za srpski fudbal, pošto je pored Partizana i gradski rival Crvena zvezda takođe ostvarila evropski uspeh dva dana ranije, odlaskom u Ligu šampiona!

- Šta reći, veliki uspeh! Mislim da je ovo sjajno da Srbija ima oba kluba u Evropi, jer ovo je veliki uspeh za našu zemlju- rekao je Stojković za "TV Arena Sport", aludiravši i na plasman Zvezde u Ligu šampiona.

Sa druge strane vezista crno-belih Zoran Tošić bio je iskren posle utakmice u Moldeu..

- Ostvarili smo cilj, to smo želeli i i tražili. Vreme je za slavlje i da se posle toga fokusirramo na domaće prvenstvo i Ligu Evrope- istakao je Tošić.

Teleks.info/Mediji

Komentari