DINAMO NIJE ZVEZDA, HRVATI U NEVERICI ŠTA IM JE ŠERIF URADIO! Majstori, sad znate sa kim imate posla!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DINAMO NIJE ZVEZDA, HRVATI U NEVERICI ŠTA IM JE ŠERIF URADIO! Majstori, sad znate sa kim imate posla!

Debakl zagrebačkog Dinama u Moldaviji protiv Šerifa (3:0) glavna je tema u Hrvatskoj.

Svi mediji se naširoko bave analizom kako su "modri", kao apsolutni favoriti", izgubili toliko visokim rezultatom, ali ujedno i priznajući da je mogao čak da bude gori.

Zanimljiv komentar dao je "Večernji list" upoređujući neuspeh Dinama sa onim Crvene zvezde protiv istog protivnika, iako su na papiru jači od ekipe iz Tiraspolja.

"Nadali su se u Šerifu da će Dinamo upasti u sličnu zamku kao i Crvena zvezda. A 'modri' su upali u crnu rupu bez dna! U taboru Dinama sigurno neće po dobrome pamtiti izlet u Pridnjestrovlje. U revanšu će morati da pokažu puno više, najblaže rečeno, ako se žele domoći bogatih finansijskih bonusa. Jer, zarada je svakako najvažniji aspekt ove Dinamove priče", navodi se u tekstu.

Autor piše da su sve procene pre utakmica zasnivale na tome da je Dinamo bolji od Šerifa. Uostalom, kao i Crvena zvezda, ali je teren pokazao drugačije.

"Takvi su signali odaslani i iz samog moldavskog tabora. A Dinamo je posramljen napustio Moldaviju! Teško je reći jesu li 'modri' potcenili Moldavce, ali jasno je kako će oni biti sve, samo ne lak zalogaj hrvatskom prvaku. Ako verujemo u čuda puno toga moraće da se Dinamu posloži u revanšu", zaključuju iz Hrvatske.

Revanš na Maksimiru se igra sledeće srede.

Šerif je već jednom eliminisao Dinamo, baš u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali nikada nije bio deo elite.

B92.net

Komentari