ZVEZDA JE SUVIŠE VELIKA DA BI KALKULISALA! FALKO UBEĐEN DA CRVENO-BELI PROLAZE ŠERIF, Moldavci će videti pravu Zvezdu!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • ZVEZDA JE SUVIŠE VELIKA DA BI KALKULISALA! FALKO UBEĐEN DA CRVENO-BELI PROLAZE ŠERIF, Moldavci će videti pravu Zvezdu!

Fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko veruje u prolaz svog tima u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli će u utorak od 19 sati gostovati moldavskom Šerifu u Tiraspolju u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a prvi meč završen je 1:1.

"Spremni smo za utakmicu. Želimo prolaz i verujem da imamo kvalitet. Meč neće biti lak, ali imamo povoda za samopoudanje, jer smo i do sada pokazali da smo najbolji kad je najteže. Zvezda je veliki klub, imamo kvalitet za Ligu šampiona i dokazaćemo to. Igra možda nije kakvu navijači očekuju, ali rezultati su tu. Mada mislim da je i protiv Kairata igra bila i više nego dobra, a i tada su mnogi sumnjali u nas. Osim igre i rezultat je bio fenomenalan - 5:0", rekao je Falko za klupski sajt.

Govorio je Falko i o tome da je sada sve još otvorenije, jer pravilo gola u gostima ne važi.

"Fudbal je takav da je prosto neminovno da ti takve stvari nekad idu prilog, a nekad ne. U ovom slučaju, sve to nam ide u korist, ali plan je da idemo na pobedu. Zvezda je prevelik klub da bi se bavila kalkulacijama", zaključio je on.

Dejan Stanković u Moldaviju je poveo 23 igrača: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Nenad Krstičić, Željko Gavrić, Slavoljub Srnić, Luis Dioni, Aleksandar Katai, Nikola Krstović, Filipe Falko, Aksel Bakajoko i El Fardu Ben.

Direktan prenos utakmice iz Tiraspolja možete pratiti u diretnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

RTS

Komentari