ZVEZDA PRAVI DRIM-TIM, DINAMO ODMAH REAGOVAO! Plavi uzeli igrača od dva miliona evra... KO ZNA, ŽREB JE ČUDO, MOŽE IM NAMESTITI CRVENO-BELE...

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA PRAVI DRIM-TIM, DINAMO ODMAH REAGOVAO! Plavi uzeli igrača od dva miliona evra... KO ZNA, ŽREB JE ČUDO, MOŽE IM NAMESTITI CRVENO-BELE...

Crvena zvezda pravi drim-tim za Ligu šampiona, ali neće biti lako da se domogne ogromnog novca i grupne faze najelitnijeg takmičenja pošto ih čekaju "mine" u 3. kolu, dok će u plej-ofu biti nepovlašćeni i mogu da dobiju veoma ozbiljne rivale.

Jedan od njih je Dinamo Zagreb, najredovniji učesnik Lige šampiona od Ex-Yu klubova, a kako bi nastavili taj trend i oni su spremni da investiraju veliki novac.

Tako su "modri" odlučili da otkupe Josipa Mišića iz Sportinga, a platiće ga 2 miliona evra.

Mišić je bio na pozajmici na "Maksimiru" i prošle sezone je odigrao 22 utakmice i postigao tri pogotka (tek preko 1.000 minuta), a to je bilo dovoljno Mamićića, koji su doduše u bekstvu u Bosni i Hercegovini, da ponude novac Sportingu i učine ga igračem Dinama.

26-godišnjak je inače vezni fudbaler i do sada je igrao za Osijek, Rijeku, Sporting i Paok, azbog tumora testisa je jedno vreme bio van fudbala.

Dinamo je prošle godine potrošio 11 miliona evra na pojačanja, zaradili su 15, što je ispod njihovog proseka, a čini se da će se to promeniti ovog leta. Spominje se da samo za Dominika Livakovića imaju ponudu od 15 miliona evra.

Mondo

Komentari