DEKI ĆE IMATI PAKLEN PROBLEM NA ŠTOPERKOJ LINIJI! Vratio se i Srđan Babić, tu su već Dragović, Milunović, Degenek, Pankov...

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DEKI ĆE IMATI PAKLEN PROBLEM NA ŠTOPERKOJ LINIJI! Vratio se i Srđan Babić, tu su već Dragović, Milunović, Degenek, Pankov...

Crvena zvezda će od utorka iako nije planirala biti jača za štopera Srđana Babića. On je u elitnom rangu Portugalije, za Familikao upisao 27 mečeva i postigao jedan pogodak kao pozjamljeni igrač, ali danas ističe rok u kojem oni mogu da otkupe njegov ugovor za 1,1, milion evra. Kako stvari stoje oni to neće uraditi.

Tako da će od utorka biti stavljen na raspolaganje Dejanu Stankoviću, a vreme će pokazati da li će biti prodat ili opet pozajmljen nekom ili će se vratiti u Zvezdu i konkurisati za mesto u timu.

Bivši mladi reprezentativac Srbije je igrao standardno u Portugaliji i čini se da bi mogao doprineti jačoj konkurenciji u zadnjoj liniji, pogotovo ako tim napuste Nemanja Milunović i Miloš Degenek.

Jasno je da je mesto u timu zagarantovano Aleksandru Dragoviću, a tu su još i Radovan Pankov kao i Strahinja Eraković koji će svakako sledeće sezone nositi crveno-beli dres.

SD

Komentari