DEKI PRELOMIO, ŠTOPERSKI TANDEM BIĆE DRAGOVIĆ - BABIĆ! Znači li ovo da sada Zvazda prodaje Degeneka...

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DEKI PRELOMIO, ŠTOPERSKI TANDEM BIĆE DRAGOVIĆ - BABIĆ! Znači li ovo da sada Zvazda prodaje Degeneka...

Novi potpis u Crvenoj zvezdi. Srđan Babić je produžio ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do 2023. godine.

Levonogi štoper je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u portugalskom Famalikau u kom je ostavio fenomenalan utisak i izdvojio se kao jedan od najboljih defanzivaca tamošnjeg šampionata. Sada je ponovo tu, na raspolaganju Dejanu Stankoviću...

- Drago mi je što sam ponovo u Zvezdi. Produžio sam ugovor, čeka nas naporan rad na pripremama u Austriji i na meni je da se izborim za minutažu. Dugo sam u klubu, neće biti perioda adaptacije, jer poznajem rad stručnog štaba. Neće biti problema oko uigravanja i radujem se novim izazovima - istakao je defanzivac rođen 1996. godine koji je po pisanjima srpskih medija trebalo da ovog leta napusti crveno-bele.

Babić je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine i zabeležio 79 nastupa uz sedam postignutih pogodaka. Prethodnu takmičarsku godinu proveo je u Famalikau u kom se na 29 mečeva jednom upisao u strelce. U dosadašnjem delu karijere nosio je dresove Vojvodine, Real Sosijedada i Reusa, a ujedno je prošao i sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije i bio deo tima koji je na Novom Zelandu 2015. godine postao svetski šampion u konkurenciji fudbalera do 20 godina.

SD

Komentari