FJORENTINA PRIJAVILA MILENKOVIĆA I VLAHOVIĆA ITALIJANSKIM VLASTIMA, FSS PORUČUJE: OSTAVITE NIKOLU I DUŠANA NA MIRU, platićemo kazne za njih!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • FJORENTINA PRIJAVILA MILENKOVIĆA I VLAHOVIĆA ITALIJANSKIM VLASTIMA, FSS PORUČUJE: OSTAVITE NIKOLU I DUŠANA NA MIRU, platićemo kazne za njih!

Italijanski fudbalski klub Fjorentina prijavio je lokalnim zdravstvenim vlastima šestoricu prvotimaca, među kojima su i Nikola Milenković i Dušan Vlahović, da su bez odobrenja napustili trening-kamp i priključili se svojim reprezentacijama.

Sem srpskih fudbalera, kamp u Firenci napustili su Čileanac Erik Pulgar, Urugvajac Martin Kaseres, Argentinac Lukas Martines i Marokanac Sofjan Amrabat.

Lokalni portal firenzeviola.it ističe da ove fudbalere čekaju kazne, pogotovo što su petorica igrača Fiorentine, koji su dobili poziv za reprezentaciju Italije, ostali u Firenci.

Slična situacija desila se prošlog meseca u Juventusu kada je bez dozvole na reprezentativne akcije otišlo sedam fudbalera, među kojima i Kristijano Ronaldo, koji se u Portugaliji zarazio koronavirusom.

Iz Fudbalskog saveza Srbije poručuju da Italijani ne mogu da naprave problem Vlahoviću i Milenkoviću, jer su sve dozvolili FIFA i UEFA.

FIFA je, ističuiz FSS, još u ponedeljak zvaničnim putem obavestila Fudbalski savez Italije da Milenkovića i Vlahovića mora pistiti da se priključe reprezentaciji. Savez apsolutno stoji uz naše igrače i pružićemo im svaku vrstu zaštite i pomoći, rečeno je za Informer.rs u Fudbalskom savezu Srbije.

- I Ronaldo je otišao na svoju ruku, pa šta je bilo? Platio je kaznu. Mi stojimo iza naših fudbalera, to smo im rekli. Ako bude trebalo platićemo kaznu - poručili su iz FSS.

RTS/Mediji

Komentari