(FOTO) PARTIZAN HOĆE NEDOVIĆA, AKO PRIHVATI POZIV CRNO-BELIH BIĆE TO… Ovaj transfer bio bi mnogo više od sporta, STVAR MOŽE DA SPASE BASKONIJA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) PARTIZAN HOĆE NEDOVIĆA, AKO PRIHVATI POZIV CRNO-BELIH BIĆE TO… Ovaj transfer bio bi mnogo više od sporta, STVAR MOŽE DA SPASE BASKONIJA!

Jedan od najboljih srpskih košarkaša, a svakako i jedan od najkvalitetnijih bekova u Evropi Nemanja Nedović će sledećeg leta napustiti Armani, a veliko interesovanje za njegove usluge pokazao je Partizan.

Iako bi malo ko očekivao da je takav scenario moguć zbog toga što je Nedović bivši košarkaš, a pre svega i veliki navijač Crvene zvezde, evropski mediji su preneli vest da se o tome šuška u košarkaškim krugovima.

Osim Partizana, za Nedovića je navodno zainteresovana i Baskonija, a još ranije smo pisali da je i na meti Panatinakosa.

Bez obzira na to što je imao probleme sa povredama, Nedović je ove sezone u Evroligi za Armani skupio 17 nastupa na kojima je prosečno beležio 7,9 poena, 1,7 asistencija i 1,2 skoka po meču.

SD

Komentari