MITRO ON FIRE! PET GOLOVA U TRI MEČA, NAJBOLJA NEDELJA U KARIJERI! Ja sam neko ko teško odustaje, znao sam da će se sve isplatiti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MITRO ON FIRE! PET GOLOVA U TRI MEČA, NAJBOLJA NEDELJA U KARIJERI! Ja sam neko ko teško odustaje, znao sam da će se sve isplatiti!

Ponovo je heroj Srbije Aleksandar Mitrović! Snažni golgeter Orlova i Fulama postigao je dva pogotka u Bakuu i tako doneo veoma važnu pobedu četi Dragana Stojkovića Piksija. Uprkos postignutih pet golova u tri meča, popularni Mitrogol čvrsto stoji na zemlji.

- Bilo bi lepo da tako nastavim. Idemo utakmicu po utakmicu, bitna su tri boda, idemo dalje. Utakmica je bila teška na fizičkom i psihičkom planu. Ova tri boda su velika kao kuća. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna. Idemo dalje, ne zadovoljavamo se ovim - rekao je Mitrović, a zatim se osvrnuo na zgusnut raspored i tri odigrane utakmice u samo šest dana.

- Imali smo dve jako iscrpljujuće utakmice pre ove. Nije lako izneti tri utakmice u šest dana, uvodna dva meča su možda bila protiv kvalitetnijeg rivala od Azerbejdžana, došli smo u Baku kao favorti. Kada su takve okolnosti onda uđete u utakmicu malo opuštenije. Dali smo gol na vreme, međutim, ovakve utakmce se dešavaju često. Bitno je da smo priveli duel kraju i osvojili nova tri boda. Iz tri utakmice imamo 7 bodova, odlično!

Aleksandar se osvrnuo i na komentar da je ovo možda i najbolja nedelja u njegovoj karijeri.

- Ja sam neko ko jako teško odustaje. Jako uporna sam osoba koja veruje u svoj kvalitet i naporan rad. Verujem u sebe iako nisam imao kvalitetnu sezonu, znao sam da će kad-tad sav napor da se ispalti. Naporno radim svakodnevno i bilo je pitanje kada će se sve vratiti. Dao sam pet golova u tri utakmice, oborio rekord, ali ne treba zanemariti celu ekipu. Ne samo one na terenu i klupu, već i one na tribinama, koji teško dobijaju šansu. Jako dugo sam član reprezentacije, ovakva atmosfera nije bila nikada. Svi smo sa stručnim štabom stvorili nešto veoma posebno, sve to smo zaslužili poštenim radom i odnosom u svlačionici - zaključio je stameni napadač Fulama.

SD

Komentari