TRESE SE MALI KALEMEGDAN, DOLAZI I JOVIĆ! U Zvezdi radi i metla, odlaze Lengston Hol, Duop Rit, Jagodić-Kuridža i Simonović?

    foto: Printskrin
    Podeli
  • TRESE SE MALI KALEMEGDAN, DOLAZI I JOVIĆ! U Zvezdi radi i metla, odlaze Lengston Hol, Duop Rit, Jagodić-Kuridža i Simonović?

Crvena Zvezda nastavlja da šokira delije, posle Mitrovića i Ivanovića, gotovo izvesnog dolaska Alekse Avramovića i Stefana Lazarevića, na mali Kalemegdan se vraća i Stefan Jović.

Sa njim završen razgovor i očekuje se samo još zvanična potvrda iz Crvene zvezde.

Sećanja radi, Jović je afirmaciju stekao u Radničkom iz Kragujevca, a posle dve sezone došao je u Zvezdu gde je osvojio veliki broj trofeja, a pamti se i rekord Evrolige po broju asistencija. Posle Zvezde igrao je za Bajern i Himki.

Ovakvi potezi kluba jasno nagoveštavaju odlazak Korija Voldena. Američki internacionalac je za klupski podkast istakao da ima želju da bude lider Zvezde naredne sezone u Evroligi, ali izgleda da je na kraju presudila unosna ponuda Bajerna iz Minhena. Zvezda od ovog transfera može da računa na obeštećenje pošto Volden ima važeći ugovor i naredne sezone.

Očekuje se da klub napuste Lengston Hol, Duop Rit i Marko Jagodić-Kuridža, a pre njiih je ekipu zvanično napustio Džordan Lojd koji je potpisao za Zenit.

Marko Simonović se takođe spominjao po društvenim mrežama. Šuškalo se da bi Simonović mogao u penziju, međutim iskusni košarkaš ima nameru da igra barem još jednu sezonu.

Maxbetsport

Komentari