ONI MORAJU DA OSTANU, ČOVIĆU, NIJE PITANJE KAKO ĆEŠ TO, VEĆ MORAŠ TO DA URADIŠ! Ako odu Radonja i Kalinić Zvezda može već da se oprosti od titula!

    foto: Fotoilustracija/KK CZ
    Podeli
  • ONI MORAJU DA OSTANU, ČOVIĆU, NIJE PITANJE KAKO ĆEŠ TO, VEĆ MORAŠ TO DA URADIŠ! Ako odu Radonja i Kalinić Zvezda može već da se oprosti od titula!

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić bio je prezadovoljan novom titulom sa klubom, ali još ne zna da li će i sledeće sezone ostati na Malom Kalemegdanu. Treneru Dejanu Radonjiću istekao je ugovor i pred njim su pregovori sa upravom.

Crveno-beli su kompletirali triplu krunu, pošto su u finalu Košarkaške Superlige sa 2-0 u pobedama savladali FMP.

Jedno od pitanja posle meča bilo je i da li će Kalinić ostati u Zvezdi.

"To ćemo da vidimo. Sada smo završili, tako da vodićemo razgovore. Videćemo šta se dešava, ne znam još ni ja", rekao je Kalinić koji je potom prokomentarisao i drugu utakmicu u Železniku.

"Utisci su sjajni. Teška utakmica, očekivali smo da će FMP reagovati. Pokazali smo da smo ove godine bili najbolja ekipa u regionu i Srbiju. Trostruka titula, srećni smo, konačno možemo da odmorimo. Samim tim što nisu igrali dvojica iz prve utakmice, Dobrić i Holins, to je bila promena. FMP je reagovao i pokazali da rezultat iz prve utakmice nije realan."

Upitan je i da li je iz ove perspektive zadovoljan što se vratio na Mali Kalemegdan.

"Sa godinama sam već naučio da ne vrednujem samo pobede i poraze, ali naravno da je lepše kada osvojite trofej. Bilo mi je lepo, osim nekoliko nedelja koje su bile čudne, generalno je lepa godina iza mene i srećan sam", zaključio je Kalinić.

Treneru Dejanu Radonjiću istekao je ugovor sa klubom, ali je on nagovestio da bi voleo da ostane na klupi srpskog i regionalnog šampiona.

"Moja želja nije sporna. Sada idemo malo da slavimo, pa ćemo narednih dana da vidimo šta ćemo i kako. Crvenu zvezdu čeka teška sledeća sezona, nije lako ponavljati stvari. Ozbiljan zadatak je ispred Zvezde da se opet uđe u borbu da se ponove ovakvi uspesi", istakao je Radonjić.

"Čestitao bih svima na ogromnim naporima cele sezone, predsedniku Nebojši Čoviću, svim članovima uprave, stručnom štabu i naravno - glavnim protagonistima, igračima", zaključio je Radonjić.

RTS

Komentari