UH, ŠTA REĆI?! SRBIJA POBEDOM POČELA PUT KA SP, ALI... Nejaki Irci nam uvalili dva gola, mučili smo se...! PIKSIJA ČEKA MNOGO POSLA PRED STRAŠNE PORTUGALCE!

    foto: Fotoilustracija/FSS
    Podeli
  • UH, ŠTA REĆI?! SRBIJA POBEDOM POČELA PUT KA SP, ALI... Nejaki Irci nam uvalili dva gola, mučili smo se...! PIKSIJA ČEKA MNOGO POSLA PRED STRAŠNE PORTUGALCE!

Fudbaleri Srbije slavili su u prvom meču A grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru protiv Irske 3:2.

Nije najbolje počelo po naše fudbalere. Iako su imali početnu inicijativu na terenu do vođstva su došli fudbaleri Irske. Alan Braun bio je najviši u skoku za 1:0 od 18. minuta.

Dušan Tadić je odlično pronašao Dušana Vlahovića u 40. minutu, a upravo je mladi napadač Fiorentine pokazao još jednom da je u odličnoj formi poravnavši rezultat.

U drugom poluvremenu dosta ofanzivnija Srbija, baš kako je Dragan Stojković najavio pre nekoliko dana u susret ovom meču.

Ušao je Aleksandar Mitrović u 63. minutu. Samo šest minuta kasnije postigao je vodeđi gol. I to kakav, izašao je golman Irske, a Mitrović sa dvadesetak metara fantastično ga lobuje.

Već u 75. minutu nova majstorija Mitrovića. Tadić je krenuo u kontru, imao je prostora da šutira, odlučio je da "spakuje" Mitroviću koji glavom uvećava prednost svog tima.

Ipak, ni to nije bilo sve. U 87. minutu veliki kiks Stefana Mitrovića. Pokušao je defanzivac Strazbura glavom da vrati loptu Dmitroviću, a Kolins koristi nesporazum naših fudbalera za novi gol Irske.

Teleks.info/Novosti

Komentari