(VIDEO) ASANO U PARTIZANU, CRNO-BELI NA PRAGU POTPISA I NATHA I KAVALJARA! Auuu ljudi, kakav će tim Savo imati?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) ASANO U PARTIZANU, CRNO-BELI NA PRAGU POTPISA I NATHA I KAVALJARA! Auuu ljudi, kakav će tim Savo imati?!

Crno-beli su se dogovorili sa londonskim Arsenalom i Takuma Asano će definitivno postati novi igrač Partizana, prenosi Maxbetsport.

24-godišnji Japanac koji igra na poziciji ofanzivnog veziste, dolazi u Humsku na pozajmicu. Arsenal je prihvatio ponudu crno-belih, tako da će Asano igrati do kraja sezone za Partizan. Dogovorena je mogućnost otkupa, ukoliko on bude zadovoljio trenera Savu Miloševića i upravu kluba.

Asano je 2016. godine postao član Arsenala, ali je od tada slat na pozajmice. Prošle sezone je nastupao za Hanover i na 15 utakmica postigao jedan gol i imao jednu asistenciju.

Na pragu Partizana je izraelski reprezentativac Bibras Natho, koji je sada i zvanično slobodan igrač.

Iskusni vezista je potvrdio da je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom.

"Tražio sam raskid ugovora godinu dana pre isteka i uspeli smo da postignemo dogovor, bez ikakvih poteškoća", izjavio je Natho.

Izraelac ne krije da ima nekoliko ponuda, među kojima je i jedna iz Srbije.

"Imam ponude iz Rusije, Turske i Srbije. Ako ponude budu slične, najradije bih se vratio u Rusiju, u kojoj ima odlična iskustva".

Natho je pre Olimpijakosa četiri godine nosio dres CSKA iz Moskve i isto toliko bio član Rubina iz Kazanja.

Crno-beli nisu odustali ni od Argentinca Huana Ignjacija Kavaljara! On, naime, nije potpisao ugovor sa Union Santa Feom pa su crno-beli ponovo prvi favorite za ovog fudbalera!

Istina, Karvaljo, ima dve ponude, jedana od njih je Partizanova, dodatno pojačana posle transfera Rikarda Gomeša u Al Šaržu, a druga, pak, iz Japana, mada se ne precizira o kom se klubu radi i kojoj je sumi reč.

SC/Teleks.info

Komentari