(VIDEO) VEČITI ZAKAZALI NOVI OKRŠAJ, OVAJ PUT ZA PEHAR KUPA! Derbi u Nišu kao šlag na fudbalsku sezonu u Srbiji!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) VEČITI ZAKAZALI NOVI OKRŠAJ, OVAJ PUT ZA PEHAR KUPA! Derbi u Nišu kao šlag na fudbalsku sezonu u Srbiji!

"Večiti" derbi u finalu Kupa će se igrati 23. maja na stadionu "Čair" u Nišu, ukoliko FSS ne promeni odluku jer će igrati dva najveća srpska kluba pa će biti ogromno interesovanje. Partizan je trostruki uzastopni osvajač Kupa Srbije. Zvezda čeka prvi trofej od 2012. godine. Crno-beli su šest puta osvojili Kup Srbije, a crveno-beli imaju tri trofeja.

Najpre su se fudbaleri Crvene zvezde plasirali u finale Kupa Srbije pošto je u revanš meču polufinala protiv Mladosti u Lučanima bilo 0:0.

Beogradski tim je u prvoj utakmici duela na svom terenu slavio sa 4:1.

Bez obzira na to što su mreže mirovale, ljubitelji fudbala su mogli da uživaju u predstavi koju su priredili fudbaleri obe ekipe.

Viđen je veliki broj šansi, dve stative, golmani Milan Borjan i Dragan Rosić su imali mnogo posla, ali su u svakoj situaciji bili na visini zadatka.

Nešto kasnije i Partizan je prošao dalje.

Crno-beli su remizirali sa Radničkim 1:1 u Nišu, te su zahvaljujući minimalnoj pobedi u prvom meču u Humskoj izborili šansu da brane trofej.

Posle 75 minuta lošeg fudbala i rovovske borbe između dva kaznena prostora, Radnički dolazi do vođstva preko Saše Pavlovića, koji je iskoristio povratnu loptu Ranđelovića i zakucao fudbal iza leđa nemoćnog Stojkovića.

Međutim, deset minuta pre kraja meča, Rikardo Gomeš dobija dubinsku loptu na levoj strani terena, gura je brzo u srce kaznenog gde se iz drugog plana ubacio Zoran Tošić, koji matira Ristića i odvodi Partizan u finale.

Teleks.info/B92


Komentari