NEDOVIĆ DIGAO NA NOGE I DELIJE I GROBARE! Za sve je kriv Žoc i eventalna saradnja sa njim!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NEDOVIĆ DIGAO NA NOGE I DELIJE I GROBARE! Za sve je kriv Žoc i eventalna saradnja sa njim!

Sve veće "bombe" odjekuju srpskim košarkaškim parketima. Prvi je istu aktivirao Partizan dovođenjem Kevina Pantera, crno-beli dres su potom zadužili još reprezentativac Srbije Aleksa Avramović, Zek Lidej i Rodions Kuruks.

Usledili su "odgovori" sa Malog Kalemegdana, pošto je Crvena zvezda dovela Nikolu Ivanovića i Luku Mitrovića iz Budućnosti, Stefana Lazarevića iz FMP-a i Arona Vajta iz Panatinaikosa.

Sve su češće glasine da bi među crveno-bele mogao da se vrati i reprezentativac Srbije Stefan Jović, dok se godinama unazad spekuliše o povratku Nemanje Nedovića u bivši klub.

Taj transfer otpao je ovog leta, pošto je Nedović produžio ugovor sa PAO, ali je srpski košarkaš na društvenim mrežama imao zanimljivu diskusiju.

Naime, Nemanju su pitali da li bi voleo da sarađuje sa Željkom Obradovićem za manju platu, aludirajući na njegov eventualni dolazak u tabor crno-belih!

Košarkaš Panatinaikosa nije imao dilemu i kao iz topa je odgovorio:

- Naravno, al ne u Srbiji - napisao je Nemanja Nedović na društvenim mrežama i tako otklonio sve dileme oko nove "eksplozije" u ovdašnjoj košarci.

SD

Komentari