BOMBA! SAŠA ĐORĐEVIĆ PREUZIMA PARTIZAN?! Legena ide iz Virtusa, crno-beli traže trenera, pa...

    foto: Fotoilustracija/KK Partizan
    Podeli
  • BOMBA! SAŠA ĐORĐEVIĆ PREUZIMA PARTIZAN?! Legena ide iz Virtusa, crno-beli traže trenera, pa...

Kako prenosi portal Srpski telegraf, beogradski Partizan ima veliku želju da na mesto trenera dovode nikog drugog do Aleksandra Sašu Đorđevića. Legendarni srpski košarkaš i bivši selektor reprezentacije Srbije će, sasvim izvesno, napustiti bolonjski Virtus nakon debakla u Evrokupu te i zbog ne izborenog plasmana u Evroligu, kao i zbog toga što je Đorđevićev ugovor pri isteku.

Poznato je da su Zoran Savić (54), novi sportski direktor Partizana, i Đorđević veoma dobri prijatelji i nekadašnji saigrači iz reprezentacije. Tako da uprava Parnog valjka već razmišlja kako da vrati čoveka koji je, kao igrač, odveo klub na krov Evrope 1992.

- Čelnici Partizana bi voleli da dovedu Đorđevića na kraju sezone i smatraju da bi to bio veoma dobar potez. On je legenda kluba i srpske košarke, tako da bi njega poštovali i igrači i navijači - rekao je za Srpski telegraf izvor blizak blizak klubu iz Humske.

Takođe, i sam Đorđević je u više navrata isticao koliko voli crno-bele.

- Mi smo kao deca ušli u instituciju koja nas je radnom etikom i principima pretvorila u ljude. Ja se držim svojih principa, a dosta sportskih principa sam naučio od ljudi koji su radili u Partizanu. S druge strane, znam da smo mi kao igrači dobili dosta od Partizana, ali trebalo bi to i vratiti, a na nama je da konstantno vraćamo - istakao je bivši selektor.

SD/ST

Komentari