VIRTUS NEĆE ĐORĐEVIĆA, PARTIZANE REAGUJ! Sale nacionale je slobodan, crno-beli "sad ili nikad"!

    foto: Fotoilustracija/KK Partizan
    Podeli
  • VIRTUS NEĆE ĐORĐEVIĆA, PARTIZANE REAGUJ! Sale nacionale je slobodan, crno-beli "sad ili nikad"!

Srpski stručnjak Saša Đorđević najverovatnije napušta Virtus. Đorđević će započeti pregovore sa Virtusom oko novog ugovora, ali male su šanse da ostane.

"La Republika" prenosi da se Đorđević i Virtus verovatno neće dogovoriti. Italijanski list navodi da će novi trener biti Serđo Skariolo.

Đorđević je doneo prvu titulu Virtusu u Italiji posle 30 godina, ali nije uspeo da osvoji Evrokup i obezbedi Evroligu.

Beogradski Partizan ima veliku želju da na mesto trenera dovode nikog drugog do Aleksandra Sašu Đorđevića.

Poznato je da su Zoran Savić (54), novi sportski direktor Partizana, i Đorđević veoma dobri prijatelji i nekadašnji saigrači iz reprezentacije. Tako da uprava Parnog valjka razmišlja kako da vrati čoveka koji je, kao igrač, odveo klub na krov Evrope 1992.

- Čelnici Partizana bi voleli da dovedu Đorđevića na kraju sezone i smatraju da bi to bio veoma dobar potez. On je legenda kluba i srpske košarke, tako da bi njega poštovali i igrači i navijači - rekao je za Srpski telegraf izvor blizak blizak klubu iz Humske.

Takođe, i sam Đorđević je u više navrata isticao koliko voli crno-bele.

- Mi smo kao deca ušli u instituciju koja nas je radnom etikom i principima pretvorila u ljude. Ja se držim svojih principa, a dosta sportskih principa sam naučio od ljudi koji su radili u Partizanu. S druge strane, znam da smo mi kao igrači dobili dosta od Partizana, ali trebalo bi to i vratiti, a na nama je da konstantno vraćamo - istakao je bivši selektor.

Teleks.info

Komentari