JOKIĆEV SAIGRAČ POJAČAVA ZVEZDU, RADONJA NAŠAO CENTRA U DENVERU! Crveno-beli odgovorili na prelazak Lesora u Partizan!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOKIĆEV SAIGRAČ POJAČAVA ZVEZDU, RADONJA NAŠAO CENTRA U DENVERU! Crveno-beli odgovorili na prelazak Lesora u Partizan!

Crvena zvezda nije odustala od dovođenja centra. Jasno je to bilo onog trenutka kad je sa Majkom Cirbesom produžen ugovor do kraja januara. Uostalom, kad je istakao rokj za dovođenje igrača iz Evrolige, predsednik kluba Nebojša Čović je za MaxBet sport izjavio da “ima još liga u kojima može da se pronađe igrač za Zvezdu”.

I izgleda da je klub s Malog Kalemegdana blizu rešenja. Crvena zvezda želi Francuza… U pitanju je Petr Korneli (26). Reć je o igraču koji je već povezivan s crveno-belima, ali minule jeseni nije došlo do saradnje. Izabrao je NBA ligu.

U septembru je Korneli potpisao ugovor za Denver, koji ga je izabrao kao 53. pika na draftu 2016. godine. Međutim, nije uspeo da se nametne, pa je igrao i za razvojni tim Nagetsa, Grand Repids Gold. Od 9. januara Korneli je slobodan igrač, pošto je Denver odlučio da raskine ugovor s njim. Sada je Zvezda na potezu.

Pre odlaska u NBA Korneli je nastupao za francuske klubove, Le Man, Metropoliten i Po Ortez. Visok je 211 cm, težak 100 kg i može da igra na pozicijama četiri i pet.

Maxbetsport

Komentari