PETRUŠEV U ZVEZDI, BRUTALAN ODGOVOR PARTIZANU NA VUKČEVIĆA! Ataman se odrekao Filipa, crveno-beli ovo moraju iskoristiti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PETRUŠEV U ZVEZDI, BRUTALAN ODGOVOR PARTIZANU NA VUKČEVIĆA! Ataman se odrekao Filipa, crveno-beli ovo moraju iskoristiti!

Nije tajna da je KK Crvena zvezda u potrazi za centrom, a crveno-beli bi uskoro mogli da dobiju “peticu” kakvu dugo iščekuju.

U pitanju je košarkaš Anadolu Efesa Filip Pterušev koji više nije u prvom planu kod trenera Ergina Atamana. U prilog navedenom ide i podatak da reprezentativac Srbije nije praktično ni igrao u prethodnim mečevima Evrolige, a meč protiv Zenita odigran u četvrtak je odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Crveno-beli su nedavno želeli Petruševa, ali nije došlo do dogovora. Talentovani centar ne bi mogao da igra u Evroiligi do kraja sezone, međutim predstavljao bi značajno pojačanje za tim Dejana Radonjića u ABA ligi i domaćim takmičenjima.

Ako bi Zvezda uspela da angažuje Petruševa bio bi to svojevrsni odgovor Partizanu na završenom transferub Tristana Vukčevića iz Real Madrida.

SD

Komentari