BOGDAN DAJE NADU SRBIJI! KOLENO JE ROVITO, A ON KAŽE: "ODLIČNO SAM"! Orlovima bi vredio kao suvo zlato, ali...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOGDAN DAJE NADU SRBIJI! KOLENO JE ROVITO, A ON KAŽE: "ODLIČNO SAM"! Orlovima bi vredio kao suvo zlato, ali...

Povredio je koleno Bogdan Bogdanović, ali je uprkos tome igrao na prethodna dva meča za Atlantu i pomogao im da pobede.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović zabrinuo je sve kada se povredio u polufinalu Istočne konferencije protiv Filadelfije, bilo je nezivesno da li će zbog problema sa kolenom uopšte moći da igra u "majstorici", ali se on vratio i pomogao uz smanjenu minutažu.

Bogdanović je bio na parketu i u prvom meču finala Istoka protiv Milvokija, a sada je prvi put govorio o povredi koja je zadala glavobolju i selektoru Igoru Kokoškovu.

"Osećam se odlično, posebno nakon pobede prošle večeri", rekao je nasmejani Bogdan Bogdanović u razgovoru sa reporterima dan nakon prvog meča serije.

"To je što je. Ne želim da ispadne da samo pričam o kolenu i sličnim stvarima. Mislim da sam na prošlom meču uradio sve što sam mogao. Mislim da sam dao doprinos kako bismo dobili meč", dodao je Bogdanović koji ne voli izgovore.

Bogdan je odigrao 28 minuta prethodne večeri i šut ga nije služio, postigao je samo četiri poena (1/6), pa je evidentno da povreda još malo utiče na njega.

Zbog obaveza u Atlanti morao je da otkaže selektoru Kokoškovu za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, ali se nadamo da će u međuvremenu sanirati povredu i da će nam pomoći u Tokiju - naravno, prvo da se plasiramo.

Komentari