CVIJIĆ DIGLA NA NOGE SRBIJU, ZNATE VI DOBRO ŠTA TREBA DA SE MENJA... Krah rukometašica na kvalifikacijama za OI!

    foto: RSS
    Podeli
  • CVIJIĆ DIGLA NA NOGE SRBIJU, ZNATE VI DOBRO ŠTA TREBA DA SE MENJA... Krah rukometašica na kvalifikacijama za OI!

"Evropsko prvenstvo u Danskoj je bilo prvo upozorenje da mora nešto da se menja".

Ženska rukometna reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na Olimpijske igre koje čekamo još od davne 1988. godine.

Naše rukometašice imale su sve u svojim rukama, ali porazi prvo od Rusije (24:29), potom i od Mađarske (31:23), označile su kraj nadanja da ćemo posle više od 30 godina zaigrati na OI. Moraćemo da čekamo (bar) 36 godina...

Da neke stvari ne funkcionišu u reprezentaciji bilo je jasno odmah posle izjave jedne od najiskusnijih Dragane Cvijić koja je bila bez dlake na jeziku.

"Evropsko prvenstvo u Danskoj je bilo prvo upozorenje da mora nešto da se menja. Nadam se da će to pomoći u budućnosti nekim novim generacijama… Nadam se da smo mi žrtva toga i da će zbog mene 'sutra' neko otići na Olimpijske igre. Na devojke sam preponosna, nemam nijednu lošu reč da kažem. Ali, situacija je takva da je moralo hitno nešto da se menja", rekla je Cvijić.

"Veliko nezadovoljstvo je bilo u reprezentaciji. Pokušali smo da se izvučemo iz toga, ali kada nemate podršku onda je teško", poručila je naša rukometašica za RTS.

Na šta mislite konkretno? Na trenera?

"Znaju oni dobro šta treba da se menja, bili su sedam dana s nama. Meni je žao jer… Ne želim da pričam, ali verovatno je mnogima od nas ovo bila poslednja utakmica u reprezentativnoj karijeri", bez konkretnog odgovora ostala je Dragana Cvijić.

Komentari