IVANIŠEVIĆU PUKAO FILM ZBOG NOVAKA! MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN i što je sa trona skinuo Nadala i Federera!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IVANIŠEVIĆU PUKAO FILM ZBOG NOVAKA! MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN i što je sa trona skinuo Nadala i Federera!

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića izjavio je da mrze prvog reketa sveta zato što dolazi sa Balkana, i što je sa trona skinuo Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

– Novak se u vrhu svetskog tenisa pojavio nakon Federera i Nadala, kada su oni već stekli veliki broj navijača. Onda je došao jedan Balkanac i pomrsio im sve račune. Novak govori ono što misli, a to se mnogima ne sviđa. Govori pet jezika, ekstremno je inteligentan, sve ga zanima i ima svoj način života. Nekima se sviđa način na koji se hrani, nekima se ne sviđa, neki se smeju meditaciji kojoj je posvećen, dok on u to u potpunosti veruje. Divim mu se. Gledam ga ujutro kako sat i po vežba jogu, i to na jedan neopisiv, fascinantan način – kazao je Ivanišević u intervjuu za Večernji list.

Trener Novaka Đokovića nema dilemu ko je najbolji teniser svih vremena.

– Deo sam tima koji piše istoriju. Ako Đoković osvoji US Open ove godine i skupi sva četiri grend slema u istoj godini, ulazi u besmrtnost, u rang Roda Lejvera, iako je mnogo teže postići takav uspeh u 21. veku nego u Lejverovo vreme kada su se tri grend slema igrala na travnatoj podlozi. Nije mu bilo lagano, pre pet ili šest godina niko nije mogao da zamisli da će Novak biti u situaciji da napravi taj istorijski podvig. Prošle godine krenulo je i ono bombardovanje po njemu nakon Adrija Tura, a ja i danas ne znam šta se tamo dogodilo. Celi svet ga je razapeo zbog šest slučajeva korone, a danas se veselimo kad ih ima samo hiljadu – zaključio je Ivanišević.

SD

Komentari