KIRJOS POSLAO PORUKU NADALU POSLE ODUSTAJANJA ŠPANCA! Drugačiji smo igrači, drugačije smo ličnosti, Rafa, nadam se...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KIRJOS POSLAO PORUKU NADALU POSLE ODUSTAJANJA ŠPANCA! Drugačiji smo igrači, drugačije smo ličnosti, Rafa, nadam se...

Rafaelu Nadalu bilo je veoma teško, ali je ipak morao da odustane od daljeg učešća na Vimbldonu. On se zbog povrede povukao i neće igrati u polufinalu protiv Australijanca Nika Kirjosa, koji je direktno ušao u finale.

Nakon što je iznenada dobio još dva dana za odmor i pripremu za meč protiv Novaka Đokovića ili Kameruna Norija, Kirjos se oglasio na društvenim mrežama i poslao poruku Špancu.

"Drugačiji igrači, drugačije ličnosti. Rafaele, nadam se da će tvoj oporavak ići dobro i svi se nadamo da ćemo te uskoro videti zdravog. Do sledećeg puta...", napisao je Australijanac, u krajnje sportskom duhu.

Zanimljivo je istaći da su oba Kirjosova rezultata karijere na Vimbldonu vezana direktno za Nadala. U leto 2014, na svom debiju na najvećem turniru na svetu, Kirjos je ušao u četvrtfinale nakon što je prethodno eliminisao upravo Rafu. Ovog jula, on je ostvario uspeh karijere tako što je prošao u polufinale i taj rezultat je samo popravio ulaskom i u finale. Pretpostavljamo da bi i on više voleo da je taj uspeh napravio trijumfom na terenu, a ne Nadalovim povlačenjem.

Ovakvim raspletom, za petak je ove večeri zakazan samo jedan meč na Centralnom terenu - polufinale u kojem će Novak Đoković protiv domaćeg tenisera igrati za plasman u nedeljni duel protiv Kirjosa, za titulu.

Mondo

Komentari