KO JE VIŠE PATIO NOVAK ILI DANIL! Đoković i Medvedev i posle meča digli publiku na noge! SVET IMA NOVO VELIKO RIVALSTVO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KO JE VIŠE PATIO NOVAK ILI DANIL! Đoković i Medvedev i posle meča digli publiku na noge! SVET IMA NOVO VELIKO RIVALSTVO!

Đoković je pobedom protiv Medvedeva osvojio rekordnu 37. Masters titulu, a šestu u Parizu i još jednom je pokazao da je najbolji teniser sveta.

Posle neizvesnog meča, obojica su imali reč i očekivano pohvalno su pričali jedan o drugome.

Prvi je na podijum izašao drugoplasirani Medvedev rekavši da se nada da će u budućnosti imati još ovakvih mečeva.

„Čestitke Novače. Veliki meč. Patio sam dosta. Želeo sam da pobedim, ali bio si mnogo jak. Nadam se da ćemo odigrati još ovakvih mečeva, kao i da će ishod biti malo drugačiji", kazao je ruski teniser.

Medvedev se zatim zahvalio svom timu, organizatorima, kao i publici, a onda je usledio govor prvog tenisera sveta.

„O-la-la. Kakav francuski Danile", započeo je Đoković koji je bio impresioniran kvalitetom francuskog jezika od strane protivnika.

„Uzvraćam čestitke. I meni je bilo teško danas, takođe sam patio, kao i u Njujorku. Nastaje rivalstvo između nas dvojice i zaistam ga poštujem", dodao je Novak.

Đoković je kratko prokomentarisao i podršku sa tribina, odnosno iz sopstvenog boksa u kom su mu se nalazila deca - Stefan i Tara.

„Bilo je predivno igrati znajući da su oni na tribinama i da me podržavaju. Jako poseban trenutak, volim vas", kazao je Novak.


Komentari