NOLE SPREČIO KECMANOVIĆA DA OSTAVI TENIS: Talentovani Srbin otkrio da je razmišljao da se povuče!

Miomir Kecmanović ispričao koliko mu je Novak Đoković pomogao tokom karijere.

    foto: Printskrin
    Podeli
  • NOLE SPREČIO KECMANOVIĆA DA OSTAVI TENIS: Talentovani Srbin otkrio da je razmišljao da se povuče!

Novak Đoković nas je u poslednjih deset i više godina navikao da bude jedini srpski teniser u završnici velikih turnira. Međutim, u poslednje vreme, uzmimo na primer turnir u Indijan Velsu imali smo čak petoricu igrača u glavnom žrebu. I ne samo da smo imali petoricu, nego nijedan nije poražen na početku takmičenja.

Jedan od njih je talentovani Miomir Kecmanović koji je pričao o tome koliko mu je Novak Đoković pomogao tokom karijere.

- Veoma sam srećan što mogu da ga nazovem prijateljem i što imam nekoga da me gura i podržava - istakao je Kecmanović, a potom odgovorio i na konkretno pitanje kojim mu je to savetom Đoković najviše pomogao:

- Ponekada imate trenutke kada vam se ništa ne radi. Razmišljate da prestanete da trenirate ili da se povučete, a onda čujem njega kako mi govori da moram da nastavim. To mi je davalo snagu - rekao je talentovani teniser.

Novak Đoković se trenutno u Monte Karlu priprema za prvi ovogodišnji nastup na šljaci. Na društvenim mrežama objavljen je snimak Đokovićevog sparinga sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, što je postala svojevrsna tradicija uoči početka turnira u Monaku.

Blic/Predrag Tihi

Komentari